Türk pazarına hoşgeldiniz

Dünyanın lider kauçuk ve plastik uzman kuruluşu olarak üretim tesislerimiz, distribütörlerimiz ve bayilerimizle dünyanın büyüyen pazarlarında sağlam bir yere sahibiz.

Continental, Türkiye'nin kuzeybatı bölgesinde ve İstanbul'un yaklaşık 100 km güneyinde  Bursa ilinde yer alan bir teknoloji şirketi ve önemli bir işverendir. 1996 yılında üretimine başlayan Continental, Bursa üretim tesisinde 22 milyondan fazla hava süspansiyon sistemi üretimi gerçekleştirmiştir. Müşterilerinin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak şirket, Avrupa ve uluslararası ticari araç üreticileri ile Avrupa ana aks üreticileri için çözümler sunmaktadır. Continental verimliliğini artırmak aynı zamanda yerel ve sosyal sorumluluğunu yerine getirmek için düzenli olarak modern teknolojiye yatırım yapmaktadır.

Türkiye’deki yerlerimiz ve irtibatlarımız

Sertifikalarımız

• IATF 16949
  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IS0 27001
  • AEO - Authorised Economic Operator

Bilgi Toplumu Hizmetleri

Şirket bilgilerimize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
ContiTech Lastik Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Veri koruma hakkında not

ContiTech Deutschland GmbH, bu web sitesinin kullanımının bir parçası olarak verilerinizi ilgili yasal düzenlemelere uygun olarak işler. Daha fazla bilgi